Jovanović: Prioritet zapošljavanje ljudi

Izvor: RTS, 14.Apr.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Prioritet zapošljavanje ljudi

Jedan od nosilaca izborne liste „"Savez za bolju Srbiju", predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, posetio je Ćupriju, gde je poručio da će prioritet te koalicije biti zapošljavanje ljudi.
Kako je saopšteno iz LDP, Jovanović je rekao da ljudi koji rade ne mogu da žžive od svoje plate, a da oni koji nemaju posao sanjaju tu platu od koje ne mogu da žžive.
"Zato roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gledaju svoju decu i ne znaju da li da tuguju ššto su tu kod njih bez posla i krova nad glavom, ili da tuguju zato ššto od njih, takvi kakvi su, moraju da odu. Zato stari žžive u rušševinama sveta koji su stvarali, verujući da će to sutra biti bolje i za njih, i za njihovu decu", istakao je Jovanović.
"Moramo u fokus svoje politike da stavimo posao, zapoššljavanje ljudi, bolje obrazovanje, efikasnu zdravstvenu služžbu, da vidimo ššta ćemo da radimo sa penzionim fondom", poručio je, između ostalog, lider LDP-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.