Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020, 11:36

Jovanović: Prijava zbog nesavesne rekonstrukcije ulica na Dorćolu

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović saopštio je danas da će SzS podneti prijave za nesavestan rad tokom rekonstrukcija ulica u beogradskom naselju Dorćol.

Jovanović je u saopštenju ocenio da će radovi u pravcu Ruzveltove ulice do Kalemegdanske tvrđave ući u "istoriju beščašća i sramote" Beograda, a prijavom će insistirati na odgovornosti za "javašluk i korupciju".

"Radovi u dužini od nepuna tri kilometra, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji je trebalo da budu završeni za 200 dana, danas ulaze u 419. dan, a da im se još ni ne nazire kraj. Ko će platiti Beograđanima izgubljeno vreme, potrošeno gorivo i živce", upitao je Jovanović.

On je naglasio da je "posebno neprimereno" da ta rekonstrukcija košta devet miliona evra po kilometru, a da saobraćajni profil niti protočnost ni u kom aspektu neće biti unapređeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.