Jovanović: Odgovorna je cela vlada, a ne samo Knežević

Izvor: Blic, 02.Mar.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Odgovorna je cela vlada, a ne samo Knežević

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je Vlada Srbije, a ne samo resorni ministar, odgovorna za menjanje pravilnika kojim je povećan dozvoljen nivo kancerogenog aflatoksina u mleku.

"Vlada je građane ponizila do neverovatne mere. U Srbiji je, posle promene pravilnika, dozvoljeni nivo aflatoksina u mleku za ljude deset puta veći nego u hrani za stoku", navodi se u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Jovanović je ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je tom odlukom Vlada Srbije poručila građanima da su ljudi manje važni od životinja.

"Umesto sednice skupštine koju smo tražili i ozbiljnog razgovora, analize i uljudjivanja politike, dobili smo cinizam i pranje ruku od političke odgovornosti koju moraju da snose sve partije u Vladi", naveo je Jovanović.

On je dodao i da "haos oko mleka" nije iznenadjenje, jer su "haotičnost i neodgovornost osnovne crte politike koju Vlada vodi mesecima".

"Granice strpljenja postoje i one se ne mogu pomeriti tako što će slučaj oko kvaliteta mleka biti zatvoren političkom promenom pravilnika", navodi se u saopštenju lidera LDP.

Povezane vesti: Knežević: Nisam odgovoran za povećan nivo aflatoksina u mleku Vrebalov: Ministar da snosi odgovornost zbog mleka Jovanović: Lako je dogovoriti se sa LDP-om Jovanović traži smenu Cvetkovića i ministara

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP:Stoka u Srbiji se zdravije hrani od ljudi

Izvor: Mondo, 02.Mar.2013

Za pretvaranje zemlje u divljinu bez ikakvog reda i podsmevanje građanima menjanjem pravilnika o mleku odgovorna je cela Vlada koja je za tu odluku glasala, a ne isključivo resorni ministar, izjavio je Čedomir Jovanović...Vlada je građane ponizila do neverovatne mere. U Srbiji je, posle promene...

Nastavak na Mondo...

Jovanović: Vlada ponizila građane

Izvor: Akter, 02.Mar.2013

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da za menjanje dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku odgovorna cela Vlada Srbije, a ne samo resorni ministar i da je ona time ponizila građane

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.