Jovanović: Napad na Vesnu Pešić nije rutinsko nedelo

Izvor: SrbijaNet.rs, Tanjug, 01.Nov.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Napad na Vesnu Pešić nije rutinsko nedelo

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović zatražio je danas povodom napada na poslanika te stranke Vesnu Pešić da se konačno uspostave red i odgovornost u društvu u kojem nasilje postaje opasno uobičajeno". "Razbojnički napad na poslanicu LDP Vesnu Pešić ne sme

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Uspostaviti red

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2009

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović zatražio je povodom napada na poslanicu te stranke Vesnu Pešić da se konačno uspostave red i odgovornost u društvu u kojem nasilje postaje opasno uobičajeno".

Nastavak na Radio 021...

Stati nasilju na put

Izvor: S media, 01.Nov.2009

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio da razbojnički napad na poslanicu Vesnu Pešić ne sme biti tolerisan kao rutinsko nedelo bezobzirnih kriminalaca, spremnih da pljačkaju nezaštićene ljude. .."Ne tražim nikakav poseban tretman za napade čije su žrtve članovi i funkcioneri LDP-a, ali...

Nastavak na S media...

LDP: Odmah uhapsiti napadača na Vesnu Pešić

Izvor: Mondo, 01.Nov.2009

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović zatražio je danas da odmah bude uhapšen razbojnik koji je opljačkao poslanicu te stranke Vesnu Pešić u Beogradu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.