Jovanović (NADA): Ne sumnjam da opozicija ima većinu u Beogradu

Izvor: Beta Video, 19.Nov.2023, 19:17

Jovanović (NADA): Ne sumnjam da opozicija ima većinu u Beogradu

BEOGRAD - Nosilac liste koalicije NADA za parlamentarne izbore Miloš Jovanović izjavio je danas da ne sumnja da opozicija ima većinu u Beogradu, navodeći da je imala više glasova i na izborima 2022. godine i da ne vidi zbog čega bi se to promenilo za predstojeće izbore. Upitan o tome što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da Srpska napredna stranka (SNS) ima prednost i na nivou Srbije i na nivou Beograda, Jovanović je kazao da Vučić ``govori mnoge stvari koje nisu istina``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović (NADA): Ne sumnjam da opozicija ima većinu u Beogradu

Izvor: Danas, 19.Nov.2023

Nosilac liste koalicije NADA za parlamentarne izbore Miloš Jovanović izjavio je danas da ne sumnja da opozicija ima većinu u Beogradu, navodeći da je imala više glasova i na izborima 2022. godine i da ne vidi zbog čega bi se to promenilo za predstojeće izbore.

Nastavak na Danas...

JOVANOVIĆ VIŠE NE KRIJE DA JE ĐILASOV: Nova izjava sve govori - prelazak u NATO tabor

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Jovanović je danas otvoreno izjavio da "ne sumnja da opozicija ima većinu u Beogradu"...Nosilac liste koalicije NADA za parlamentarne izbore Miloš Jovanović više i ne krije da je otvoreno kandidat Dragana Đilasa na predstojećim izborima u Srbiji...Ostaje samo nejasno kako će Jovanović ubediti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.