Jovanović (LDP): Borba za mir i slobodu ne sme da stane

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2020, 12:47

Jovanović (LDP): Borba za mir i slobodu ne sme da stane

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je u ideju Koalicije za mir ugrađeno sve što je važno za društvo, i izdvojio prava mladih, žena, svih naroda i verskih zajednica, seksualnih manjina, ugroženih ili bolesnih na koje su svi zaboravili.

"Borimo za to da slobodno možete da kažete da ste i Bošnjak ili Hrvat, da ste gej ili strejt, da ste slobodna žena koja sama odlučuje o svemu, da ste mladost koja ima pravo da traži svoje mesto pod >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << suncem, da imate pravo da živite iako ste bolesni i da smo, svi zajedno, dužni da o tome govorimo dok stojimo na nogama. Osvajanje slobode je naš posao", rekao je Jovanović.

On je dodao da je nemoguće ostati u miru ako mrzimo komšije ili jedni druge, ili ako zaćutimo jer borba za mir i slobodu ne sme da stane, saopštio je LDP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.