Jovanović (LDP): Apsolutizam umesto demokratije

Izvor: Studio B, 05.Apr.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović (LDP): Apsolutizam umesto demokratije

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović optužio je u Ivanjici premijera Aleksandra Vučića da želi apsolutnu vlast i apsolutizam umesto demokratije, saopštio je danas LDP.

"Do moderne, evropske, demokratske Srbije se ne stiže porukom da će vlast biti sigurna samo ako Vučić bude imao više od 50 odsto glasova. On bi apsolutnu vlast i apsolutizam umesto demokratije. Mi smo demokrate i liberali, mi bismo da se dogovorimo oko onog što u zemlji treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da se radi, i mi bismo plan, a on umesto toga nudi spisak problema i stalnu kampanju", rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao da jedni drugima moramo da kažemo istinu o stanju u Srbiji.

"Zemlju su uništili i za to nisu odgovarali. Mi nemamo predsednika, imamo Tomu, nemamo vladu, imamo Vučića, imamo ministra spoljnih poslova koji je prvo postao ministar, pa onda počeo da uči engleski jezik", naveo je Jovanović.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.