Jovanović: Država da menja politiku

Izvor: B92, Tanjug, 13.Maj.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Država da menja politiku

Beograd -- Srbija mora da menja državnu politiku, njen sadržaj i manir sprovođenja i da se oslobodi restlova politika lidera DSS-a i SNS-a, kaže Čedomir Jovanović.

Predsednik Liberalnodemokratske partije je ocenio da su zahtevi predstavnika Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da Beograd i Priština stupe u neposredan dijalog rezultat "tragične neodgovornosti" političkih elita da se okrenu životu ljudi za koje su politički odgovorni.

"Troše se meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada već i godine, u očekivanju mišljenja Međunarodnog suda pravde. Kao da će to mišljenje, samo po sebi, rešiti problem Srba koji nemaju struju i vodu", rekao je Jovanović.

On je ocenio da, bez obzira na sadržaj mišljenja Međunarodnog suda pravde, ono ne sme biti osnov za novi politički konflikt Srbije i njenih najznačajnijih zapadnih saveznika i suseda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.