Jovanović: Boško i 20 bitangi; Milojičić: SZS pao na ispitu

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 14:29

Jovanović: Boško i 20 bitangi; Milojičić: SZS pao na ispitu

Baš me briga za Boška Obradovića "bez mozga" i njegovih 20 bitangi, poručuje lider LDP Čedomir Jovanović .

Dodao je, komentarišući incident koji je Obradović danas izazvao ispred Skupštine, da osim incidenata, "Bošku ništa drugo ne preostaje".

Pristalice Dveri su danas Jovanovića nazivale pogrdnim imenima i vređali ga, a Jovanović za Tanjug kaže da ga uvredi i da je takvo ponašanje samo auto-put do kolektivnog ludila.

“Ne moze on mene da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vređa, najveća uvreda kojoj sam bio izložen je ona koju sam ja sam sebi dozvolio i sebe ponizio. Ne pada mi na pamet da ulazim na sporedne ulaze u skupštinu. Kakvu poruku sam poslao tako sto sam dovozlio nekome da mi vređa porodicu, da me naziva izdajnikom uz moj nonšalantni komentar ''bravo kretenu''”, prokomentarisao je Jovanović za Tanjug.

Kaže da danas “nisu tema Boško Obradović i 20 bitangi na stepenicama skupštine”, već građani i parlament.

"Ako ovde ne postoji elemenatarna pistojnost među nama, osećaj za nesto što je lično dostojanstvo onda mi zapravo na takav nacin žigošemo čitavu zemlju i osuđujemo je na tu agoniju", rekao je Jovanović.

Onda je, kaže, normalno ući testerama na jednu TV i vređati novinare druge TV i dolaziti nekome pod prozror sa bakljom i sutra na krov sa bakljom.

Savez za Srbiju je pao na ispitu i vreme je za novo političko pregrupisavanje, izjavio je danas poslanik DS Radoslav Milojičić povodom incidenta ispred Doma Narodne skupštine koje su izazvale pristalice Dveri koje je predvodio Boško Obradović.

Milojičić je Obradovića nazvao "trojanskim konjem Aleksandra Vučiha", jer, po njegovoj oceni, sve što lider Dveri radi odgovara jedno predsedniku države i SNS.

"Prvo imamo upad u RTS, razbijena stakla na skupštini, iznošenje iz sale slično iznošenju Vojislava Šešelja i sada imao fizički napad na ministre i poslanike makar bili i najlošiji kao što jesu. To kvalifikuje Boška Obradovića u red hulihana koji pale baklje po krovovima", rekao je Milojičić.

On je za Tanjug poručio da ne podržava stavove Boška Obradovića već duže vreme, kao i velika većina ljudi u DS, osim, kako kaže, onih koji se drže pozicija i zbog toga "šuruju" sa liderom Dveri.

"DS se oduvek borila i boriće se protiv Vučiha, ali i protiv Boška Obradovića i njegovog ponasanja. To što radi Obradović odgovora jedino Aleksandru Vučiću zato nije ni čudo da je sinoć sedam stranaka na protestu okupilo nešto više od 400 ljudi. Toliko ću ja da okupim u svom selu", rekao je Milojičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.