Još jedan ledeni dan

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan ledeni dan

U Srbiji će biti oblačno i hladno, u većem delu mestimično slab sneg koji će uveče prestati da pada, saopštio je RHMZ.

Na severu zemlje će uglavnom biti suvo uz zadržavanje magle veći deo dana. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus devet do minus dva stepena, najviša u većini mesta od minus četiri do minus jedan, u Timočkoj Krajini dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, ujutro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa slabim snegom. Vetar će biti slab, severozapadni. Najniža temperatura biće oko minus četiri, a najviša minus dva stepena Celzijusa.

U Srbiji će u sredu ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično maglovito. U toku dana malo toplije, posle podne delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak predviđa se pretežno oblačno i još malo toplije, ponegde slaba kiša i susnežica, u planinama slab sneg, u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

U većem delu zemlјe biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na osobe sa respiratornim i srčanim obolјenjima. Meteoropatske reakcije mogu se javiti u formi pospanosti i glavobolјe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.