Još dva aviona Er Srbije odnela pomoć Italiji

Izvor: B92, 26.Apr.2020, 18:14

Još dva aviona Er Srbije odnela pomoć Italiji

Beograd -- Još dva aviona Er Srbije odnela su danas medicinsku pomoć Italiji i oko 17.00 časova se vratili u Beograd, rečeno je Tanjugu u Er Srbiji.

Dva aviona A319 otišla su za Rim oko 13.00 sati.

Medicinska oprema, koju Srbija donira Italiji, biće otpremljena sa ukupno osam aviona Er Srbije: juče sa četiri aviona, danas sa dva i u ponedeljak će poleteti još dva aviona.

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u subotu je za Rim odleteo prvi avion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa paketima medicinske opreme za borbu protiv zarazne bolesti Kovid 19, koju građanima Italije donira Republika Srbija, a prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U donaciji, kako je preneo novinarima Vučić, nalazi se po dva miliona hiruških i epidemioloških maski, 100.000 skafandera i milion rukavica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dva aviona Er Srbije odnela medicinsku pomoć Italiji, sutra poslednja dva leta

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2020

Sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu danas su dva aviona Er Srbije otpremila medicinsku pomoć Italiji i oko 17 časova se vratili u Beograd...Medicinska oprema, koju Srbija donira Italiji, biće otpremljena sa ukupno osam aviona Er Srbije, poručuju u Vladi...Juče su poletela četiri aviona, danas...

Nastavak na Radio 021...

Još jedan avion Er Srbije odleteo za Italiju sa opremom

Izvor: B92, 27.Apr.2020, 13:24

Još jedan avion Er Srbije A319 odleteo je danas iz Beograda u Italiju s medicinskom opremom, potvrđeno je Tanjugu u srpskoj avio-kompaniji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.