Jokić odveo Megu do pobede u prvom kolu Jadranske lige

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić odveo Megu do pobede u prvom kolu Jadranske lige

Košarkaš Mega Vizure Nikola Jokić predvodio je svoj tim do prve pobede u Jadranskoj ligi ove sezone, pošto je sa 27 poena i 15 skokova doprineo trijumfu svog tima od 103:98 posle produžetka.

Najpespektivniji srpski centar: Nikola Jokić

 

Jokić je utakmicu završio s ukupnim indeksom korisnosti od 44. Nenad Miljenović je trijumfu u Sremskoj Mitrovici doprineo sa 26 poena i deset asistencija.

 

MZT je predvodio Marko Simonovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa 28 poena. Mega je dva minuta pre kraja vodila 84:72, ali je MZT u finišu uspeo da napravi seriju 12:0 i izjednači, a možda i da povede, ali je Giorgi Cincadze promašio drugo slobodno bacanje.

 

Mega u dodatnih pet minuta nije, međutim, dozvolila iznenađenje i zabeležila je prvi trijumf u sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fantastični Nikola Jokić srušio MZT!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2014

Sjajni krilni centar predvodio je Megu do prve pobede u Jadranskoj ligi ove sezone, pošto je sa 27 poena i 15 skokova doprineo trijumfu svog tima od 103:98 posle produžetka.

Nastavak na Sportske.net...

Klinci iz Mege izdominirali nad MZT-om, Nikola Jokić je čudo od deteta!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Okt.2014

Čak 27 poena i 15 skokova imao je tinejdžer iz kluba koji igra u Sremskoj Mitrovici, a pratio ga je sa dabl-dabl učinkom Miljenović..Košarkaši Mega Vizure pobedili su u Sremskoj Mitrovici posle produžetka ekipu MZT-a iz Skoplja sa 103:95 u prvom kolu ABA lige...Sjajnu partiju za domaći tim pružili...

Nastavak na Telegraf.rs...

ABA LIGA: Tandem Mege u idealnoj petorci kola

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2014, 12:36

Centar Mega Vizure Nikola Jokić obeležio je prvo kolo regionalne ABA lige, a u idealnoj petorci društvo mu pravi i saigrač, plejmejker Nenad Miljenović. . . Pružili su fenomenalnu partiju protiv MZT-a u Sremskoj Mitrovici, Jokić je u trijumfu Mege, posle produžetka, ubacio 27 poena, od čega...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.