Joca Amsterdam o Badži, Bulatoviću i drugima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2009, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joca Amsterdam o Badži, Bulatoviću i drugima

BEOGRAD - Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, moraće da navede imena ubica generala Radovana Stojičića Badže, inspektora Dragana Radišića, policijskih pukovnika Milorada Vlahovića i Dragana Simića, ali i ministra odbrane Pavla Bulatovića i generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovića kako bi dobio status zaštićenog svedoka, piše Blic u današnjem izdanju.

"Razrešenje ovih ubistava nisu jedini uslovi koji će biti pokrenuti u 'pregovorima' sa Jocićem, niti je Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedina država koja u slučaju Jocića diktira uslove. Hrvatska, Bugarska i Holandija podjednako su zainteresovane za zločine, koji su počinjeni kod njih, a koje, kako oni veruju, Jocić može da razreši", rekao je za Blic izvor iz vrha srpske vlasti.

Izvor lista je rekao da je Srbiji najvažnije da se konačno rasvetle ubistva četvorice policijskih funkcionera, Stojičića, Radišića, Simića i Vlahovića.

Od Jocića će biti traženo, kako je istakao isti izvor beogradskog dnevnika, i da kaže sve što zna o petnaestak likvidacija na beogradskim ulicama, koja su bila posledica mafijaških obračuna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.