Jevreje i Srbe povezuje bliskost

Izvor: B92, 19.Mar.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jevreje i Srbe povezuje bliskost"

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić ocenio u razgovoru s predsednikom Društva prijateljstva Izraela i Srbije Mihaelom Frojndom, da narode povezuje bliskost.

Mrkić i Frojnd su, u izuzetno prijateljskom razgovoru, razmenili mišljenja o tome kako društva prijateljstva srpskog i jevrejskog naroda treba da se povezuju i dejstvuju unutar svojih zemalja, kao i širom sveta, navedeno je u saopštenju MSP.

"Jevreje i Srbe vezuje nesvakidašnja bliskost koja proizilazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz isprepletane istorije, stradalništva i uzajamnog pomaganja. Takva prošlost čini čvrst i pouzdan temelj svih planova koje ćemo ostvarivati u neposrednoj i daljoj budućnosti", poručio je Mrkić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mrkić: Jevreje i Srbe povezuje nesvakidašnja bliskost

Izvor: Blic, 19.Mar.2014

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić ocenio je danas, u razgovoru s predsednikom Društva prijateljstva Izraela i Srbije iz Tel Aviva Mihaelom Frojndom, da dva naroda povezuje nesvakidašnja bliskost...Mrkić i Frojnd su, u izuzetno prijateljskom razgovoru, razmenili mišljenja o tome kako društva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.