Ješić izvređao Zoranu Mihajlović na Tviteru

Izvor: Blic, 07.Apr.2013, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić izvređao Zoranu Mihajlović na Tviteru

Potpredsednik Vlade Vojvodine i ministar poljoprivrede Goran Ješić izvređao je ministarku energetike Zoranu Mihajlović na Tviteru, nakon što je, kako je naveo na svojoj stranici otkazala trafo stanica u Inđiji i “pola Srema ostalo bez struje”.

“Pola Srema nema struje! Pa jos nismo odbili predlog a već. '90.!”, napisao je Ješić.

Pa na RTS bilo otvaranje Indjija 2 110 KW stanice, licno dama otvorila a sada ispade da nije u funkciji!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Goran Jesic (@GJesic) April 6, 2013

On je u nastavku pogrdnim rečima opisao izgled i stil ministarke Mihajlović, našta su usledili brojni komentari čitalaca, koji su bili šokirani njegovim izjavama.

Pukla 110kw stanica! Znao sam, cim je nesretna porno diva u dresu min energetike prckala to se moralo dogoditi. Ili da joj pozovemo Ron J.?

— Goran Jesic (@GJesic) April 6, 2013

“Ne pristaje Vam ovaj i ovakav rečnik”, naveo je jedan korisnik, na šta je Ješić odgovorio da su to “komplimenti u skladu sa znanjem i izgledom! Ne znam zašto se to nakaradno shvata!”.

Oko dva sata nakon objave grubih komentara na račun ministarke, Ješić je ugasio svoj nalog na Tviteru.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ješić demantovao da je vređao ministarku energetike

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2013

Nakon što su na Tviter profilu potpredsednika Vlade Vojvodine Gorana Ješića pojavile uvrede na račun ministarke energetike Zorane Mihajlović, on je demantovao da je to pisao i rekao da je mobilni telefon izgubio i da su hakeri ušli u njegov nalog te izvređali Mihajlovićevu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.