Jesenja sajamska sezona od 28. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja sajamska sezona od 28. septembra

NOVI SAD -

Jesenja sezona na Novosadskom sajmu počeće 28. septembra regionalnim sajmom iz oblasti lova, ribolova i sporta LORIST, Sajmom turizma i Sajmom konjarstva "Horsvil" (HorseVille), koji će početi dva dana kasnije, saopštio je Novosadski sajam.

Te sajamske manifestacije biće završene 2. oktobra, a u istom terminu biće održani i sajmovi hortikulture, ekologije, opreme za ugostiteljstvo, Izložba hrane i pića i Festival sporta.

Kako je najavljeno, proizvođači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zastupnici brendova opreme za lov i ribolov na tržištu Srbije predstaviće novitete i proizvode za ljubitelje boravka u prirodi, a posebna pažnja ove godine biće usmerena na šumarstvo i očuvanje šumskih resursa.

Posebno atraktivni sadržaji obeležiće i 2. međunarodni sajam konjarstva, na kojem će konjički klubovi i ergele predstaviti vrhunska grla i organizovati raznovrsna zanimljiva dešavanja, navodi se u saopštenju.

U Kongresnom centru Novosadskog sajma tokom predstojećih sajamskih priredbi biće priređeni i stručni skupovi o aktuelnim temama iz oblasti turizma, ekologije i konjarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajmovi automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu

Izvor: AutoBlog, 05.Sep.2011, 10:36

Ljubitelje automobila u Srbiji očekuje bogata sajamska automobilska jesen, a to podrazumeva Sajmove automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Prvi je na redu Auto expo 2011 Kragujevac, i to od 29. 9. do 2.10. 2011. Ova posećena i atraktivna sajamska manifestacija u kalendaru "Šumadija sajma"...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.