Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremićeva karijera na raskrsnici

Nakon što je u četvrtak bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić isključen iz Demokratske stranke, dalju političku karijeru po isteku mandata predsedavajućeg Generalnom skupštinom UN mogao bi da nastavi u dva pravca - daljim međunarodnim angažmanom ili u novoj stranci u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kojim putem će nastaviti Jeremić?

Izvor: B92, 18.Feb.2013

Beograd -- Nakon što je isključen iz stranke, predsedavajući Generalne skupštine UN Vuk Jeremić bi mogao karijeru da nastavi u dva pravca, kažu analitičari za list Danas...Prema njihovim rečima, Jeremić će ili nastaviti rad u međunarodnim organizacijama ili će se baviti politikom u Srbiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.