Jeremić za NIN: Mišković nije sam donosio odluke

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić za NIN: Mišković nije sam donosio odluke

Predsedavajući Borda direktora Delta holdinga Dejan Jeremić izjavio je za NIN da je "potpuno pogrešno" uverenje da je Miroslav Mišković sam upravljao kompanijom i sam donosio odluke.

"Nijedan čovek na svetu ne bi mogao lično da donosi sve odluke u kompaniji koja je do prošle godine zapošljavala 25.000 ljudi, poslovala u desetak zemalja, bavila se potpuno raznorodnim delatnostima, od maloprodaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko agrarne proizvodnje, nekretnina, do uvoza i distribucije različite robe", naglasio je Jeremić.

Privođenje Miroslava Miškovića nije, prema njegovim rečima, izazvalo pojačanu nervozu ni poslovnih partnera, ni kreditora.

"Na osnovu konsolidovanog finansijskog izveštaja, Delta holding je krajem prošle godine dugovao nešto više od 40 milijardi dinara, ili skoro 400 miliona evra", precizirao je Jeremić.

Postupak protiv Miškovića, kako je rekao, neće imati negativne efekte ni na već započete pregovore sa novim poslovnim partnerima.

"Sarađujemo sa izuzetno velikim brojem kompanija i sa praktično svim bankama koje posluju na našem tržištu. Ne očekujemo nikakve promene u našim poslovnim odnosima, jer za njih nema razloga“, kaže Jeremić.

On je istakao da neće biti revidiran ranije usvojeni petogodišnji strateški plan, niti će se odustati od investicija dok se ne vidi šta će biti sa Miškovićem.

Povezane vesti: Vučić o pretnjama: Mišković je to izgovorio valjda u besu
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Jeremić za NIN: Mišković nije sam donosio odluke

Izvor: Blic, 19.Dec.2012

Predsedavajući Borda direktora Delta holdinga Dejan Jeremić izjavio je za NIN da je "potpuno pogrešno" uverenje da je Miroslav Mišković sam upravljao kompanijom i sam donosio odluke. Dejan Jeremić.."Nijedan čovek na svetu ne bi mogao lično da donosi sve odluke u kompaniji koja je do prošle...

Nastavak na Blic...

Mišković nije upravljao sam

Izvor: B92, 19.Dec.2012

Beograd -- Privođenje Miroslava Miškovića nije izazvalo pojačanu nervozu ni poslovnih partnera, ni kreditora...Kako je izjavio za novi broj NIN-a Dejan Jeremić, predsedavajući Borda direktora i izvršni potpredsednik za operativne poslove Delta holdinga, postupak protiv Miškovića neće imati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.