Ne o prljavštinama na praznik

Izvor: B92, 15.Feb.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne o prljavštinama na praznik"

Beograd -- Vuk Jeremić, koga je DS sinoć isključila iz članstva jer se oglušio o zahtev stranke da vrati poslanički mandat, nije želeo da komentariše tu odluku.

"Mislim da nije primereno javno diskutovati partijske prljavštine na Dan državnosti", napisao je Jeremić na svom tviter nalogu odgovarajući na pitanje da li će biti komentara na odluku DS.

Jeremić, koji je predsednik Generalne skupštine UN, je umesto komentara na odluku DS objavio da se sastao sa specijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izaslanikom Pape, nadbiskupom Vicencom Paljom.

Podsetimo, Izvršni odbor DS na jučerašnjoj sednici, koja je trajala oko dva sata, isključio je Vuka Jeremića iz stranke zbog nepoštovanja odluke Glavnog odbora DS i kršenja Statuta stranke. Po završetku sednice niko od članova nije želeo da odgovori na bilo kakvo pitanje novinara.

Predsednik Izvršnog odbora Dušan Elezović samo je kratko rekao da je odluka objavljena u saopštenju i da je dogovor da niko od članova Izvršnog odbora ne daje izjave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić bez komentara

Izvor: RTS, 15.Feb.2013

Vuk Jeremić nije želeo da komentariše odluku o njegovom isključenju iz DS-a, koju je sinoć doneo Izvršni odbor stranke...Vuk Jeremić, koga je Demokratska stranka sinoć isključila iz članstva, nije želeo danas da komentariše tu odluku..."Mislim da nije primereno javno diskutovati partijske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.