Jeremić: Vučić je čovek vidno narušenog zdravlja

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Vučić je čovek vidno narušenog zdravlja

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je za predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "nažalost, čovek vidno narušenog zdravlja".

- Nije to u domenu racionalnog. Vučić je, nažalost, čovek vidno narušenog zdravlja - rekao je Jeremić u intervjuu za "Blic" odgovarajući na pitanje kako tumači izjavu predsednika da je spreman da sasluša grašane, ali ne i opoziciju.

Jeremić smatra da na vanredne izbore, ako budu raspisani, ne treba pristajati sve dok se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne uspostavi, kako kaže, minimum fer i poštenih uslova.

- Trenutno smo miljama daleko od toga - ocenjuje Jeremić za "Blic".

On smatra da ne treba učestvovati ni u radu parlamenta, jer je, kako kaže, vladajuća većina "zloupotrebom procedura u protpunosti obesmislila skupstinsku raspravu". Kaže da će se založiti da to postane zajednički stav Saveza za Srbiju.

Upitan kako tumači izjavu predsednika Vučića da je spreman da sasluša građane, ali ne i ljude iz opozicije, kaže da se tome "ne treba radovati" i da to "ne može da vas ne zabrine".

Na pitanje kakav se rasplet između vlasti i opozicije može očekivati, Jeremić smatra da će Vučić na kraju popustiti pod pritiscima "pogotovo ako bude političke i diplomatske umešnosti da se unutrašnja i međunarodna dimenzija relevantnih dešavanja stavi u jedinstven kontekst".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.