Jeremić: Postoji realna šansa za pobedu opozicije u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 23:42

Jeremić: Postoji realna šansa za pobedu opozicije u Beogradu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u Beogradu „postoji realna i najveća šansa“ da opozicija pobedi i osvoji većinu u gradskom parlamentu, a da ključ pobede leži u koordinisanom nastupu opozicije, što, kako je naveo, ''ne znači nužno i nastupanje u jednoj koloni“.

„Optimista sam i mislim da je to moguće. Izuzetno je važno da u opoziciji nema razmirica, svađa, ljutnje, sujeta i da jedni drugima ne radimo o glavi. Biće veoma važno i ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda“, rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima preko društvene mreže Instagram.

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je naveo da je prvi sastanak evropskih posrednika sa tom strankom u pregovorima o izbornim uslovima zakazan za 5. maj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.