Jeremić: “Non-pejper” probni balon za Srpsku pravoslavnu crkvu

Izvor: Danas, 27.Apr.2021, 21:48

Jeremić: “Non-pejper” probni balon za Srpsku pravoslavnu crkvu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je „non pejper“ po kojem bi Srbija trebalo da prizna samoproglašeno Kosovo kao nezavisnu državu „vrsta probnog balona, prvenstveno za Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC)“ i da ima određenu težinu, ali da, po njegovom mišljenju, ne predstavlja nikakvo ohrabrenje za SPC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Non-pejper o Kosovu probni balon, prvenstveno za SPC

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je da je "non-pejper“ po kojem bi Srbija trebalo da prizna samoproglašeno Kosovo kao nezavisnu državu vrsta probnog balona, prvenstveno za Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) i da ima određenu težinu, ali da "ne predstavlja nikakvo ohrabrenje za SPC", saopštila...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.