Jelisejska palata objavila slike Makrona i Vučića

Izvor: RTS, 16.Dec.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisejska palata objavila slike Makrona i Vučića

Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsednika Emanuela Makrona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Vučić je boravio u Parizu u utorak, gde je učestvovao i na Samitu o klimatskim promenama.

Predsednik Srbije sastao se tom prilikom sa predsednikom Francuske, i sa njim razgovarao o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji dve zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Na sastanku, održanom na brodu kojim su se visoke zvanice vozile iz Jelisejske palate ka ostrvu Segen, gde je samit organizovan, Makron je obavestio predsednika Vučića da će posetiti Srbiju pre leta 2018. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelisejska palata objavila slike Makrona i Vučića

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2017

PARIZ - Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsjednika Emanuela Makrona sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem..Vučić je boravio u Parizu u utorak, gdje je učestvovao i na Samitu o klimatskim promjenama...Predsjednik Srbije sastao se tom prilikom sa predsjednikom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.