Jelena pobedila posle maratona na startu Čarltona

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2013, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena pobedila posle maratona na startu Čarltona

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Čarlstonu, pošto je na startu takmičenja nadigrala Amerikanku Melani Udin rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 5:7, 6:4.

Pobeda posle maratona od tri sata - Jelena Janković

 

Jelena će u drugom kolu igrati sa Francuskinjom Karolinom Garsijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je trenutno 138. na WTA listi. Srpska i francuska teniserka igrale su prošle godine u Kuala Lumpuru, a slavila je Jankovićeva 7:6, 4:6, 7:6.

 

U meču sa dosta preokreta, Jankovićeva je posle skoro tri sata igre uspela da pobedi Melani Udin i da nastavi seriju dobrih igara sa turnira u Majamiju.

 

Duel je od početka do kraja bio potpuno izjednačen, a Jelena je dobila zahvaljujući boljoj koncentraciji u ključnim poenima. Uspela je da spasi čak 17 od 22 brejk šanse, a iskoristila je šest od 13 prilika.

 

Jankovićeva je u svom dobro poznatom stilu, sa mnogo brejkova i izgubljenih servisa, spašenih brejk i set lopti, došla do pobede iskoristivši tek petu meč loptu.

 

WTA turnir u Čarlstonu igra se za nagradni fond od 795.707 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.