Jelena Rozga iskopirala svetsku zvezdu

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga iskopirala svetsku zvezdu

Hrvatska pevačica premijerno je predstavila novi spot, za koji je izleda inspiraciju pronašla kod jedne američke koleginice.

Jelena Rozga predstavila je novu pesmu "Otrov", za koju je snimljen i spot.

- Postoje pesme za koje nakon nekoliko taktova odmah znate da vam pripadaju i koje osećate. "Otrov" je imao tu neobjašnjivu čaroliju koja me je odmah obuzela. Ova pesma je poruka svim ženama da uvek budu svoje i da nikada u životu ne oproste prevaru - izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jelena.

Svi su primetili da Rozga u spotu izgleda nikad bolje, a svoju zavidnu figuru pokazala je u provokativnim kombinacijama. Ipak, ono što je mnogima promaklo, jeste da ovaj spot neodoljivo podseća na spot za pesmu "Problem" američke pevačice Arijane Grande, koji je objavljen pre oko godinu i po dana.

Scene u kojima se ona penje uz stepenice, i leži na crno-belom krugu izgleda da su se dopale Rozgi, pa je rešila da ih iskoristi i za potrebe svog spota.

Pogledajte oba videa:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.