Jelena Jovanović poljubila Suzanu Perović u usta

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jovanović ''poljubila'' Suzanu Perović u usta

Farmeri izgleda nemaju pametnija posla, pa nalaze različite načine da se zabave, a ovom prilikom se Jelena Jovanović našla se u ulozi “frajera” i Akija pitala za savet kako da priđe “ribi”, to jest kreatorki Suzani Perović, da bi tokom muvanja pokušala da je i poljubi.

Bejbi, bejbi, zatvori oči sada: Suzana Perović i Jelena Jovanović

Pomamljena “Zvezda Granda” premaskirala se u muškarca i od mlađeg kolege Akija tražila savet kako da priđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoj devojci koja joj se sviđa, te joj je on detaljno objašnjavao kako treba da izgleda savršen “start”, navodi ''Telegraf''.

 

Jovanovićeva se okuražila i puna samopouzdanja prišla Suzani, kako bi joj se udvarala, a ubrzo zatim je pokušala da je poljubi.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Jovanović ''poljubila'' Suzanu Perović u usta

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Farmeri izgleda nemaju pametnija posla, pa nalaze različite načine da se zabave, a ovom prilikom se Jelena Jovanović našla se u ulozi “frajera” i Akija pitala za savet kako da priđe “ribi”, to jest kreatorki Suzani Perović, da bi tokom muvanja pokušala da je i poljubi.. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.