Jelen upao u restoran i napravio lom

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelen upao u restoran i napravio lom

Razjareni jelen upao je u jedan restoran u američkoj saveznoj državi Ohajo i polomio skoro sve stolove i stolice i potom iskočio kroz prozor i pobegao.

Osoblje restorana nije moglo da objasni kako je i zašto jelen odlučio da poseti baš "Lukov bar i gril", koji se nalazi u centru grada Blufton. Prema njihovim rečima, jelen je napravio ogromnu štetu u restoranu koji je, srećom, u tom trenutku bio prazan.

Osoblje je u panici zatražilo sklonište, dok je jelen pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da održi ravnotežu na klizavom drvenom podu restorana, rušeći sve pred sobom.

Konobarica Danijela Vejer skočila je na šank kako bi izbegla direktan sudar sa jelenom koji se klizao po podu.

"Mislila sam da je u tom trenutku najbolje za mene bilo da budem što dalje od njega. Jedan gost je držao stolicu kao da je lav", rekla je ona lokalnim medijima.

Na snimku televizije CCTV prikazana je prestrašena životinja kako razbija dva stola i rogovima nabada kožne stolice u očajničkom pokušaju da pobegne iz restorana.

Šef "Lukovog bara i grila" Roj Rajl kaže da je presudan trenutak bio kada je shvatio da mora jelenu da otvori prozor i pusti ga van. Prema njegovim rečima, jelen se tada zaustavio ispred staklenih vrata i okrenuo se ka uplašenim ugostiteljskim radnicima u nameri da ponovo protutnja kroz restoran.

"Ne znam da li sam bio uplašen. To je jedna od onih neočekivanih situacija kada vam skoči adrenalin i kada ne razmišljate previše. Upad jelena u naš restoran je bila poslednja stvar koju sam očekivao", objasnio je Rajl.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelen razvalio restoran

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2010

Razjareni jelen upao je u jedan restoran u američkoj saveznoj državi Ohajo i polomio skoro sve stolove i stolice i potom iskočio kroz prozor i pobegao.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.