Jeftinije Inter Rail karte od 15. do 30. septembra

Izvor: Mondo, 10.Sep.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije Inter Rail karte od 15. do 30. septembra

"Železnice Srbije" će od 15. do 30. septembra prodavati Inter rejl global pas (Inter Rail Global Pass) po promotivnim cenama, 15 odsto nižim od redovnih cena ponude.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Karte kupljene u ovom periodu moraju se iskoristiti do 29. decembra 2014. godine, ili da tog dana počnu da se koriste.

Karte po ovoj ponudi namenjene su odraslima, deci i starijim osobama u prvom i drugom razredu vozova, dok mladi mogu koristiti ove karte samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u drugom razredu vozova.

Cene karata kreću se od 119, 50 evra do 253 evra, a više o tome možete saznati na zvaničnoj Internet stranici "Železnica Srbije".

Uz kupljenu Inter rejl kartu, putnici imaju pravo i na 50 odsto jeftiniju kartu za relaciju od mesta boravka do granične stanice "Železnica Srbije" sa susednom železnicom.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.