Izvor: Mondo, 25.Maj.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftine avionske karte za ceo svet (VIDEO)

Putujte jeftinije uz Hopper aplikaciju.

Izvor: MOBIT Video

Hopper je aplikacija za Android i iOS operativni sistem, koja će vam pronaći najpovoljnije letove za destinaciju koju želite da posetite. Letovi se prikazuju od najpovoljnijeg ka skupljim, uz jasno naznačene opcije leta. Prednost Hopper aplikacije jeste u tome što će vam prikazati i informacije o tome da li odabrana karta ima tendenciju da poskupi ili pojeftini, ukoliko odlučite da čekate s rezervacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili kupovinom, što može dodatno da vam uštedi novac.

Nađite top smeštaj za malo para

Aplikacija na ekran telefona redovno šalje obaveštenja s informacijama o tome da li je let u zoni poskupljenja ili pojeftinjenja, ako ste odabrali samo da pratite neki let ili šalje informacije o tome šta se dešava sa vašim letom, ukoliko ste već kupili kartu.

Kupovina karata je moguća direktno iz aplikacije, unošenjem ličnih i platnih podataka.

MONDO i MobIT vam predstavljaju svoj novi format - video recenziju aplikacije - koji ćete biti u prilici da gledate svakog petka i svaki put ćemo za vas spremiti opis neku nove, sjajne aplikacije, koju morate da imate na svom telefonu!

Počeli smo sa aplikacijom AirBnb, koja omogućava pronalazak jeftinog smeštaja bilo gde u svetu, a sad vam pomažemo da do smeštaja stignete brzo i ponovo jeftinije, uz Hopper aplikaciju, koja vas čeka za iOS i Android na zvaničnom sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.