Jedna osoba poginula u teškoj nesreći na Bulevaru

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula u teškoj nesreći na Bulevaru

U 5.45 minuta na uglu ulice Vjekoslava Kovača i bulevara Kralja Aleksandra dogodila se teška saobraćajna nesreća, pa su na lice mesta upućeni MUP, vatrogasci i hitna pomoć.

U nesreći je na licu mesta poginula muška osoba od oko 30 godina za koju se ne zna tačno u kom svojstvu je bila - da li je pešak ili suvozač, zato što ženska osoba koja je bila vozač u psihičkom šoku i ne zna da interpretira događaje, pa će tek istragom biti utvrđeno šta se tačno dogodilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Njoj je priklještena noga i odvedena je na reanimaciju.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 103 intervencije, od kojih 19 na javnom mestu, rekla je Macura.

U 19.12 dogodila se nezgoda na starom Obrenovačkom putu posle Makiša, u kojoj je muškarac koji je vozio motocikl zadobio oguljotinu i tupu povredu desne šake i tupu povredu leve nadlaktice.

U 20.30 u udesu na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića muškarac od 46 godina u svojstvu vozača zadobio je razderotinu glave čeono levo.

U 22.48 na uglu Kneza Miloša i Krunske dve osobe su povređene ženska osoba od 48 godina suvožac zadobila je istegnuće vrata, dok je 13-godišnji dečak u svojstvu putnika zadobio tupu povredu levog obraza i istegnuće vrata i tupu povredu leve potkolenice.

U nezgodi u Ruzveltovoj kod tržnog centra Zira u 22.43 žena od 37 godina motorista zadobila je oguljotinu desnog kolena i nagnječenje desne šake.

Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici.

Hitna pomoć je juče obavila 106 intervencija, od kojih 35 na javnom mestu. Među njima je bilo osam saobraćajnih udesa među kojima i jedna nesreća sa teškim posledicama, jer su preminuli petogodišnja devojčica i muškarac od 43 godine.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Teška noć za Hitnu pomoć: Jedna osoba poginula, nekoliko povređeno u udesima

Izvor: Blic, 08.Sep.2013

U Beogradu se noćas dogodilo nekoliko saobraćajnih udesa u kojima je više osoba povređeno, a u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra rano jutros poginuo je jedan muškarac, izjavila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura...U 5.45 minuta na uglu ulice Vjekoslava Kovača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.