Jedan od najskupljih automobila uskoro rasprodat

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2019, 03:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najskupljih automobila uskoro rasprodat

Osim što za iznos od 2,5 miliona evra možete verovatno kupiti sve što ste ikad mogli da poželite, pa čak i ono u snovima, postoje oni koji će lako odrešiti kesu i platiti pomenuti iznos za jedan automobil.

Ali ne bilo koji, već jedan od tehnološki najnaprednijih automobila današnjice.

Istina, postoje brži, jači i luksuzniji automobili, ali verovatno ni jedan tako lako ne zauzdava tako brojnu konjicu i obezbeđuje miran volan i pri brzinama većim od 400 km/h. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << O ekskluzivnosti koju nosi vožnja u Bugattiju da i ne govorimo.

A s obzirom na limitiranu proizvodnju, Bugatti Chiron je vrlo pametna investicija koja bi mogla da se brzo i isplati. Naime, američki Car And Driver javlja da je broj slobodnih mesta ispod 100. S druge strane kupci moraju da se naoružaju strpljenjem jer svi oni koji ga sada uplate na isporuku će čekati bar do 2022. godine. Do danas je kupcima isporučeno nešto manje od 200 Chirona.

Naravno, ne treba brinuti, jer dosadašnje iskustvo je pokazalo da prosečan kupac Bugattijevog automobila ima još 42 automobila u privatnoj ergeli. I jahtu. I bar 3 mlaznjaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.