Jedan je put, sve ostalo je izdaja

Izvor: B92, 01.Okt.2021, 07:50

"Jedan je put, sve ostalo je izdaja"

Podgorica -- Predsednik Skupštine Crne Gore i lider Demokrata Aleksa Bečić poručio da je jedini put rekonstrukcija Vlade i da bi sve drugo značilo izdaju izborne volje.

On je u emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore, istakao da svi očekuju stabilizaciju parlamentarne većine, te da će i nakon eventualne rekonstrukcije, Vlada poštovati sporazum, koji je prethodio njenom izglasavanju.

"Jedan je jedini put, a to je rekonstrucija Vlade, sve drugo, ulaženje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u neke druge aranžmane, značilo bi izdaju izborne volje građana Crne Gore", kazao je Bečić i dodao da se nada da će narednih dana brzo početi dijalog premijera i predstavnika parlamentarne većine.

Bečić ističe da je potrebno da se udje u proces rekonstrukcije Vlade kako bi je osnažili, stabilizovati parlamentarnu većinu i jače i odlučnije i krenuli u nove reformske promene.

"U svim prethodnim mesecima sam se trudio da doprinesem spuštanju tenzija kako bi se odustalo od ekstremno krajnih političkih pozicija, bilo onih koji su insistirali na rušenju 42. vlade i rušenju premijera Krivokapića, bilo same vlade i premijera, koji su u jednom trenutku možda smatrali da nema potrebe za promenama", kazao je Bečić.

Istakao je da je pokazana dobra volja, sklonost ka racionalnim i razumnim rešenjima, te da je Demokratski front (DF) odustao od rušenja Vlade, a premijer izrazio spremnost da se udje u proces rekonstrukcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.