Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2016, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarić zaboravio Limu, nova ljubav na pomolu (FOTO)

Iako se nedavno po svjetskim medijima naširoko i nadugačko pisalo o pomirenju košarkaša Marka Jarića i bivše Viktorijine anđelice Adriane Lime, srpski mediji sad su okrenuli ploču, pa pišu da se košarkaš zaljubio u manekenku Tijanu Krstić.

Deset godina mlađa ljepotica košarkaša je navodno upoznala u Beogradu, a potom su zajedno otišli u Miami.

"Njih dvoje su se upoznali kad je Marko zadnji put boravio u Beogradu. Izašli su u provod sa zajedničkim prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i te večeri se dogodila ljubav na prvi pogled", ispričao je izvor za Blic.

Tijana ne želi da se o njoj piše u tabloidima pa nije željela komentarisati napise o novoj vezi. Srpski mediji pišu da je ta 27-godišnjakinja završila studij arhitekture, a potom je radila kao model u Milanu. Trenutno se bavi dizajnom, a njene kreacije nose poznate srpske pjevačice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.