Japanci napravili meso od ljudskog izmeta

Izvor: Blic, 21.Jun.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci napravili meso od ljudskog izmeta

OKOJAMA - Naučnici iz Okojame u Japanu slučajno su napravili meso od ljudskog izmeta dok su proučavali sve moguće načine na koje se ovaj telesni produkt može upotrebiti. Ispostavilo se da ima ukus govedine.

Čovečanstvo je svakako moglo i bez ovog izuma, ali našli su se i neki hrabri ljudi koji su bili voljni da probaju meso od ljudskog izmeta, nakon čega su tvrdili da ima ukus govedine.

Naučnik Ikedia Mitsujuki i njegov tim pronašli su prilikom istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način na koji mogu izdvojiti proteine iz ljudskog izmeta i od njih napraviti meso.

Nakon toga, meso oboje u crvenu boju i dodaju sojine proteine, a tvrde da bi konzumiranje ovakvog mesa bilo idealno za očuvanje životne sredine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Japanci napravili meso od ljudskog izmeta

Izvor: medio.rs, 21.Jun.2011

Naučnici iz Okojame u Japanu slučajno su napravili meso od ljudskog izmeta dok su proučavali sve moguće načine na koje se ovaj telesni produkt može upotrebiti. Ispostavilo se da ima ukus govedine.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.