Janković objavljuje dokumente o vojnim policajcima

Izvor: Mondo, 22.Jan.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković objavljuje dokumente o vojnim policajcima

Zaštitnik građana Saša Janković najavio je da će objaviti dokumente na kojima temelji krivičnu prijavu protiv dvojice vojnih policajaca.

Foto: Beta/Nenad Petrović

Upitan da li se može reći da je takao u osinjak, Janković je u intervjuu radiju Slobodna Evropa odgovorio da radi svoj posao.

 "Nisam imao nikakve iluzije da će se desiti deo od ovoga što se dešava, ali upravo zbog toga zaštitnik građana postoji, da bi u ime građana vršio kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rada vlasti", istakao je Janković.

Prema njegovim rečima, ovakvi slučajevi su prelomni i sad se pokazuje čemu uopšte služe nezavisni kontrolni organi.

"Za razliku od generalnog inspektora za službe bezbednosti unutar Ministarstva odbrane ja nemam bilo koga ko može da mi naredi. Ja moram po Ustavu i zakonu da gledam samo zakone i da radim to što mi je posao", naglasio je Janković.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.