Janković: Stavljena mi je meta na čelo

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Stavljena mi je meta na čelo

Lider PSG Saša Janković je naveo da je objavljena vest da je Tužilaštvo iz Prištine tražilo od MUP Srbije da ga sasluša u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Tu vest je objavio portal lista Informer.

“Informacija je objavljena nekoliko časova pošto sam danas u Specijalnom tužilaštvu dao izjavu kao svedok. Ćutao sam sve ovo vreme u interesu istrage i Oliverovo poverenje prema meni nikad nisam koristio u političke svrhe. Pošto su mi stavili metu na čelo, sutra ću održati konferenciju za štampu”, napisao je Janković, a preneo Danas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janković: Stavljena mi je meta na čelo

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 00:35

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković saopštio je večeras da je u medijima objavljena informacija da je Tužilašto iz Prištine tražilo od MUP Srbije da ga sasluša u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića...Informacija je objavljena nekoliko sati nakon što je danas u Specijalnom tužilaštvu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.