Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković, Radulović, Jeremić i Đilas u tviter čvoru

U opoziciji upetljani u tviter-čvor. Posle odlaska člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora, u medijima se sve više govori o tome da taj odlazak nije poslednji. U isto vreme, Saša Janković je u žustroj polemici na društvenoj mreži s predsednikom Pokreta Dosta je bilo Sašom Radulovićem.

Izvor: N1

I tu nije kraj...Tviter je mesto na kome se polemiše i o sumnjama Dragana Đilasa - da vlast spinovima želi da uništi opoziciju.

Rame >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uz rame, prvi put nakon prekida saradnje, Janković i Šutanovac, seli su u studio N1 i sve je, naizgled, bilo u redu.

"U Demokratskoj stranci nije bilo nepodeljeno mišljenje kada smo zajedno sa SNS-om glasali da bude ombdusman", rekao je predsednik DS Dragan Šutanovac.

I kao po pravilu, svetla kamera se gase, rasplamsava tviter. I demanti i demanti demantija, posle tvrdnje Jankovića da 2012. DS nije glasao za njegov izbor, jer nije bio u sali.

"Sećam se jer sam zvao tadašnjeg predsednika DS Dragana Đilasa da pitam zašto. Bio je iznenađen. Nije to znao Dragan Šutanovac i zato nisam reagovao, niti je to bitno", napisao je lider PSG Saša Janković.

"Ako baš teramo mak na konac evo ko je glasao, tačno je da Đilas nije", odgovorio mu je Šutanovac.

"Izvinjavam se, imao sam pogrešnu informaciju, i drago mi je zbog toga", piše Janković.

Bio je to loš dan za srpsku opoziciju na tviteru. Tviter okršaj broj 2. Saša Radulović potvrdio je da ga je Janković 2014. nagovarao da odustane od ostavke na mesto ministra privrede i sačeka "da se steknu bezbednosni uslovi". Laž, odgovorio je Janković.

"Razumem da Vam ne prija što sam Vas bar tri puta odbio, ali ovo prelazi sve granice. Konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom".

"U laži su kratke noge. U obmani takođe. Laži i obmane uvek dođu na naplatu. Posebno kada na istinu odgovoriš prizemnom uvredom", odgovirio je na tviteru Jankoviću lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

Žalim što sam se u reakciji na tviteru spustio na "tabloidni nivo", kaže za Dojče vele Janković, ali prvi put odgovara konkretno na previranja u Pokretu slobodnih građana nastalih odlaskom člana Predsedništva Srđana Škora. Nema, kaže, sumnju da sve potiče od Vučića koji u Pokretu, kako tvrdi Janković, vidi najveću pretnju. Na sličnom tragu tvituje i Vuk Jeremić.

"Danas je meta @pokretslobodnih sutra će biti neko drugi od nas. Budimo solidarni i ne dajmo da nas zavade, veliki je posao pred nama".

Spinovanje režimskih medija protiv opozicije se nastavlja - demantuje bivši gradonačelnik tekst u Novostima naslova "Od Jankovića se odmiče i Đilas".

"Nemam problem da im budem tema, ali verujem da će opozicija biti jedinstvena i još jača posle pokušaja vlasti da je razori iznutra i spolja", napisao je Đilas

Ko razara Pokret slobodnih građana ili se on samorazara? Možda će biti jasnije pošto se u subotu sastanu njegovi osnivači. List Danas saznaje: ukoliko se ne reši ko donosi odluke: bračni par Janković, sam Janković ili organi pokreta - slede novi odlasci.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tviter okršaj opozicionara

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2017

U opoziciji upetljani u tviter-čvor. Posle odlaska člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđana Škora, u medijima se sve više govori o tome da taj odlazak nije poslednji. U isto vreme, Saša Janković je u žustroj polemici na društvenoj mreži s predsednikom Pokreta Dosta je bilo Sašom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.