Janjušević na poligrafu o Pantiću

Izvor: B92, 20.Dec.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjušević na poligrafu o Pantiću

Beograd -- Poligrafsko testiranje Zorana Janjuševića o ubistvu novinara Milana Pantića obavljeno je danas, saznaje B92.

Kako je za B92 rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, rezultati poligrafskog ispitivanja bivšeg savetnika premijera Zorana Đinđića, Zorana Janjuševića pokazali su da on nema ni direktna ni indirektna saznanja u vezi sa ubistvom novinara "Večernjih novosti" Milana Pantića.

Poligrafsko testiranje Janjuševića obavljeno je na njegov lični zahtev, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << precizirano je u MUP-u.

Mediji su prethodnih dana objavili službenu belešku Uprave kriminalističke policije u kojoj se navodi da je Janjušević 4. oktobra ove godine, gde je ispitivan u vezi sa ubistvom Pantića i privatizacijom fabrike cementa "Novi Popovac", odbio da se podvrgne poligrafskom testiranju.

Viši sud u Beogradu obustavio je u decembru 2010. istragu protiv Zorana Janjuševića, Nemanje Kolesara i još dvojice osumnjičenih da su zloupotrebili službeni položaj u vezi s privatizacijom fabrike cementa "Novi Popovac" kod Paraćina, a o kojoj je Pantić svojevremeno pisao.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ako je verovati poligrafu, Janjušević ne zna ništa o ubistvu Pantića

Izvor: Press, 20.Dec.2013

Poligrafsko testiranje Janjuševića obavljeno je danas na njegov lični zahtev, precizirano je u MUP-u...Mediji su prethodnih dana objavili službenu belešku Uprave kriminalističke policije u kojoj se navodi da je Janjušević 4. oktobra ove godine, gde je ispitivan u vezi sa ubistvom Pantića i privatizacijom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.