Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jake policijske snage čuvaju poljske navijače

SARAJEVO - Jake policijske snage čuvaju navijače poljskog Fudbalskog kluba "Leh", koji su se sukobili sa domaćim navijačima u sarajevskoj opštini Vogošća, i uskoro bi trebalo da napuste hotel.

Navijačima nije dozvoljen izlazak iz hotela, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U hotelu "Sunce" kažu da će navijači uskoro napustiti objekat, ispred koga je nekoliko policijskih kola, javlja portal "kliks".

U tuči poljskih i domaćih navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Vogošći noćas je povrijeđeno više lica i pričinjena je veća materijalna šteta.

Na Kliniku urgentne medicine primljeno je 18 pacijenata - 11 državljana BiH i sedam državljana Poljske. Od ukupnog broja, trojica su zadobila teške povrede i zadržana su na liječenju. Riječ je o domaćim navijačima.

Sa vidnim povredama glave u bolnicu je prevezen i jedan navijač "Leha".

Neredi su počeli nedaleko od hotela "Sunce", u kojem su smješteni poljski navijači.

Poljski FK "Leh" iz Poznanja i FK "Sarajevo" večeras bi trebalo da se sastanu na Koševu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Navijači Leha ipak na meču sa Sarajevom

Izvor: B92, 14.Jul.2015

Navijače poljskog “Leha”, koji su učestvovali u sukobu sa navijačima domaćeg FK Sarajevo u sarajevskoj opštini Vogošća, čuvaju jake policijske snage u hotelu...Oni su, kako prenose federalni mediji, spremni da napuste hotel u kojem su odseli po dolasku u Sarajevo i prisustvuju utakmici...Različite...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.