Jaka kiša širom Srbije, poznato i do kada

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 08:13

Jaka kiša širom Srbije, poznato i do kada

U Srbiji danas oblačno, mestimično sa kišom i osetno hladnije.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da će u naredna tri sata na jugu Vojvodine, u Beogradu, zapadnoj i centralnoj Srbiji padati kiša umerenog, lokalno i jakog intenziteta sa tendencijom premeštanja dalje na jug i jugoistok Srbije.

"Na severu Vojvodine razvedriće se već pre podne, a u ostalim krajevima prestanak padavina i razvedravanje uslediće posle podne i uveče", najavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << RHMZ.

U Srbiji do 22. novembra umereno do potpuno oblačno. U četvrtak suvo, od petka hladnije, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom, a u subotu susnežica i sneg se očekuju ponegde i u brdskim predelima. Više padavina se očekuje u petak posle podne i subotu pre podne, dok će u nedelju biti uglavnom suvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.