Jak mraz, suvo i hladno

Izvor: B92, 01.Dec.2018, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak mraz, suvo i hladno

U Srbiji će ujutru biti pretežno vedro uz umeren i jak mraz, a tokom dana oblačno i suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Samo ujutru na jugu Banata umeren do jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od minus 10 do minus pet, ponegde i minus 12, najviša od nula do tri, u Timočkoj krajini oko minus pet.

U Beogradu sutra ujutru pretežno sunčano uz slab do umeren mraz. Tokom dana oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i suvo vreme. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko minus pet, najviša oko nula.

U Srbiji u nedelju ujutru slab mraz. Dnevna temperatura u osetnom porastu, početkom i sredinom sledeće sedmice u većini mesta oko i iznad 10 stepeni.

Pobolјšanje biometeoroloških prilika. Oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim i psihičkim tegobama. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nervoza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas hladno, ali suvo, temperatura do tri stepena

Izvor: Blic, 01.Dec.2018

U Srbiji se danas očekuje vedro i hladno vreme, uz umeren, ponegde jak mraz ujutru, tokom dana postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suvo, s jutarnjim temperaturama od -10 do minus pet stepeni, a najvišim od nula do tri stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Nastavak na Blic...

VREMENSKA PROGNOZA: Toplije od nedelje

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2018

Jutarnji mrazevi tokom vikenda, pa sledi rast temperature Smrzavanje još dva dana, pa opet toplije. Meteorolozi za prvi dan vikenda najavljuju umeren, a ponegde i jak mraz, uz suvo vreme. Najniža temperatura biće od minus 10 do minus pet, a najviša od nula do tri stepena Celzijusa....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.