Jahači apokalipse iznad Valjeva? ISTINA ILI PREVARA

Izvor: Blic, 13.Mar.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jahači apokalipse iznad Valjeva? ISTINA ILI PREVARA

Društvenim mrežama počele su da kruže fotografije koje su nastale navodno u okolini Valjeva a na kojima su se u crnim oblacima razvile figure i obrisi četiri jahača apokalipse.

Kako prenose brojni internet sajtovi ove fotografije je napravio izvesni Stefan i većina istih je povezana sa fotografijama Valjevske Gračanice.

Pročitajte još:

"Šta nam se ovo zapravo dešava i je li ovo neka opomena ili nagoveštaj!?" – stoji u jednom od komentara, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugi misle da je fotografija "dobra fora, ali da je verovatno nameštena kako bi se zaplašio narod".

Istina je da je ova fotomontaža po prvi put objavljena na internet sajtu koji se bavi raznim svetskim konspiracijama i teorijama zavera beforeitsnews.com. Tamo je predstavljena naslovom "Četiri jahača apokalipse se pojavila na nebu iznad Malezije".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.