JP Skijališta Srbije dobilo sertifikat ISO 9001

Izvor: Press, 05.Jan.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP "Skijališta Srbije" dobilo sertifikat ISO 9001

Javno preduzeće "Skijališta Srbije" dobilo je sertifikat kojim se potvrđuje da je sistem menadžmenta organizacije usaglašen sa zahtevima standarda ISO 9001, saopštilo je danas to preduzeće.
            Sertifikacija se odnosi na upravljanje i održavanje skijališta u ski centrima Kopaonik, Stara Planina i Tornik na Zlatiboru.
Skijališta Srbije su na taj način dobila potvrdu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kvalitet upravljanja i procesa rada u najpopularnijim srpskim skijalištima po međunarodnim standarima ne zaostaje za poznatim inostranim ski centrima poput Kapruna u Austriji, Zermatt u Švajcarskoj, Serre Chevalier u Francuskoj i Aspena u USA. 
Primena sistema menadžmenta kvalitetom ima izuzetan strateški značaj za sve vidove poslovanja, a ISO standard je jedan od dokaza konkurentnosti preduzeća i usluga kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou, i predstavlja potvrdu sigurnog i kvalitetnog proizvoda.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ISO 9001 za Skijališta Srbije

Izvor: RTS, 05.Jan.2016

Skijališta Srbije dobila su potvrdu da se kvalitet upravljanja i procesa rada u najpopularnijim srpskim skijalištima ne zaostaje za poznatim ski-centrima u Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj i Sjedinjenim Državama. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.