JEREMIĆEVI JURIŠNICI ZARATILI S BANETOM TRIFUNOVIĆEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEREMIĆEVI JURIŠNICI ZARATILI S BANETOM TRIFUNOVIĆEM!

Srpska opozicija toliko mrzi sve oko sebe, da su počeli i međusobno da se ujedaju, a sve zbog toga što bi Vuk Jeremić da preuzme propale proteste i bude njihova glavna zvezda

Pošto je glumac Branislav  Trifunović,  koji sebe voli da naziva "licem protesta" izjavio da liderima opozicije nije mesto na šetnjama i da bi svako od njih bio izviždan kada bi pokušao da govori, odmah se javio jedan od Jeremićevih jurišnika da proba da dokaže suprotno.

Slično svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranačkom šefu Vuku Jeremiću, koji je kao pravi razmetljivac u svađi sa svima, visoki funkcioner NS Vladimir Gajić brutalno ej nasrnuo na mlađeg Trifunovića, nazivajući ga - diletantom!

On je Branislavu Trifunoviću poručio da protesti nisu pozorište i jasno i glasno priznao da su protesti  - politički.

Gajić glumca proziva da glumi Čegevaru, a da je pravi vođa protesta upravo njegov šef - Vuk Jeremić.

Ne bi to bilo prvi put da Vuk i njegovi jurišnici nekoga zloupotrebe u političke svrhe, a sad je, izgleda, došao na red Branislav Trifunović. Ko je sledeči, nek stane u red.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.