JAHORINA: Završeno markiranje 39 kilometara staza

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 24.Sep.2010, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAHORINA: Završeno markiranje 39 kilometara staza

Završena je prva faza markacije i uređivanje planinarskih i pješačkih staza na Jahorini i Ravnoj planini, čime je ukupno izmarkirano 39 kilometara staza u dva smjera, rekao je Srni predsjednik Planinarskog društva ''Javorina'' sa Pala Mladen Lukić.  
Lukić je istakao da je akcija markiranja planinarskih staza, koju je organizovala "Javorina", trajala 26 radnih dana i u njoj su učestvovala ukupno 24 planinara.
"Markacija i uređenje staza za planinare i pješake prvi je i >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << veoma bitan korak u revitalizaciji Olimpijskog centra `Jahorina`, a za sve one koji i dalje budu u nedoumici pri obilasku prirodnih ljepota Jahorine i Ravne planine, na usluzi će biti i vodiči iz `Javorine` sa domaćim i međunarodnim vodičkim licencama'', istakao je Lukić.
On je najavio da će biti nastavljeno uređenje staza, te zahvalio svim učesnicima i volonterima koji su markirali planinarske i pješačke staza na Jahorini i Ravnoj planini.

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.