JA SAM MU MAJKA, NE MOGU TO DA MI RADE Odluka suda razbesnela majku dečaka-ubice, neće da je prihvati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:10

"JA SAM MU MAJKA, NE MOGU TO DA MI RADE" Odluka suda razbesnela majku dečaka-ubice, neće da je prihvati!

Majka malog monstruma besni zbog odluke suda, navodi portal Republika.

Majka maloletnog dželata, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije ne prestaje da šokira javnost.

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je odluku i majci osumnjičenog dečaka ubice, produžilo meru zabrane sastanjanja i komuniciranja sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinom, saznaje Republika.

Ova odluka donesena je na nedavnoj sednici, a sledeća je zakazana za 1. mart.

- Majka masovnog ubice je pobesnela zbog odluke suda. Ne smiruje se. Ogorčena je i spremna da uradi šta god je potrebno kako bi ponovo došla do svog sina - kaže nezvanično izvor Republike.

Umesto da prihvati odluku suda, nastavlja da besni. Po svaku cenu želi da vidi svog sina. Spremna je da uradi sve kako bi mogla da dođe do svog Koste.

- Ne mogu to da mi rade! Ja sam mu majka! Hoću da vidim svoje dete bez obzira na okolnosti - besnela je ona navodi izvor.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

(Srbija Danas/Republika)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.