Ubio se u najluđoj noći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se u "najluđoj noći"

LOZNICA -

Mladić I.S. (19) iz naselja Runjani u Loznici sinoć je na privatnoj zabavi u Banji Koviljači, gde je dočekivao Novu godinu, iz nepoznatog razloga svojevoljno skočio sa trećeg sprata i preminuo na licu mesta.

Na proslavi Nove godine u Banji Koviljači 19-ogodišnjak iz mesta Runjani izvršio je samoubistvo skočivši sa trećeg sprata, rekao je danas za Tanjug istražni sudija Višeg suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Šapcu Živadin Lazić, koji se sinoć našao na licu mesta i utvrdio smrtni ishod.

On je naveo da nije poznat razlog iz kog se mladić odlučio da skoči iz stana u jednoj od tamošnjih zgrada, u kojoj je grupa mladih pravila žurku, i dodao da je društvo sa kojim je I.S. bio reklo na licu mesta da je ranije te večeri uspelo da spreči jedan njegov pokušaj skoka.

U Policijskoj upravi u Šapcu, nadležnoj i za područje Loznice, potvrđeno je Tanjugu da je I.S. izvršio samoubistvo u noći između 31. decembra i 1. januara, u dva sata i 50 minuta i da su sudija Lazić i loznička policija izlazili na lice mesta kako bi izvršili uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Loznice se ubio skokom s trećeg sprata tokom novogodišnje žurke

Izvor: Blic, 01.Jan.2013

Mladić I.S. (19) iz naselja Runjani u Loznici sinoć je na privatnoj zabavi u Banji Koviljači, gde je dočekivao Novu godinu, iz nepoznatog razloga svojevoljno skočio sa trećeg sprata i preminuo na licu mesta...Na proslavi Nove godine u Banji Koviljači 19-ogodišnjak iz mesta Runjani izvršio je...

Nastavak na Blic...

Mladić izvršio samoubistvo na dočeku Nove godine

Izvor: Press, 01.Jan.2013

Na proslavi Nove godine u Banji Koviljači 19-ogodišnjak iz mesta Runjani izvršio je samoubistvo skočivši sa trećeg sprata, rekao je danas za Tanjug istražni sudija Višeg suda u šapcu živadin Lazić, koji se sinoć našao na licu mesta i utvrdio smrtni ishod.. On je naveo da nije poznat razlog...

Nastavak na Press...

Banja Koviljača: Mladić se ubio na dočeku

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2013

BANJA KOVILJAČA- Skokom sa trećeg sprata sambene zgrade u Banji Koviljači, kod igrališta „Gučeva“, devetnaestogodinjši I.S. iz Loznice, oduzeo je sebi život, potvrdila je na „Novosti“ Danijela Isailović, portparolka POlicijske uprave u Šapcu.Po njenim rečima, mladić je sa, još petanaestak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.