Izvinjavaju se, ali biće još napada na SNS

Izvor: Mondo, 02.Nov.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjavaju se, ali biće još napada na SNS

Zorana Mihajlović, povodom izvinjenja koje je potpredsednik SPS Branko Ružić uputio glasačima SNS i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, kaže da i dalje očekuje napade na SNS.

Foto: Tanjug/Marko Đoković - MN Press

"Da li će (Ivica) Dačić da smeni Ružića ili će oni da se izvine, to je njihova stvar, moja poruka je bila koalicionim partnerima da takve stvari ne treba da se dešavaju", rekla je potpredsednica vlade i funkcioner SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odgovarajući na pitanje novinara da li prihvata Ružićevo izvinjenje.

Ona je u hotelu Kraun plaza gde se održava skup "Ljudski resursi u digitalnom dobu" zapitala šta je onda sledeće - da neki poslanik SNS baš kao što je to uradio i poslanik SPS, krene da napada SPS.

"Mislim da to nije način, a ako me pitate da li se ovo više neće ponavljati, praksa govori sašvim drugo, očekujem i dalje napade na SNS, jer su su uvek napadi na one koji se trude da nešto promene i da rade", istakla je Mihajlović.

Potpredsednica SNS je zaključila da je to nažalost politički život i politička realnost u Srbiji.

Ružić se juče izvinio glasačima SNS i SPS-a, kao i dvojici lidera Vučiću i Dačiću zbog, kako je naveo, pogrešnog utiska koji se stekao u javnosti kada je na svoj Facebook profil okačio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je prošle godine vređao premijera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.