Izmene režima saobraćaja na „Gazeli”

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene režima saobraćaja na „Gazeli”

Zbog radova na Trolejbuskom mostu, od četvrtka, 6. oktobra, do subote, 22. oktobra, svake noći, od ponoći do 4 časa ujutro, za saobraćaj će biti zatvoren deo saobraćajnice koji iz Savske ulice iz pravca Železničke stanice i iz Bulevara vojvode Mišića od Sajma vodi na Trolejbuski most i ka Ulici kneza Miloša prema centru.

Vozila čija destinacija zahteva prolazak kroz zatvoreni deo saobraćajnice biće vođena putokaznom signalizacijom ka Ulici kneza Miloša prema centru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izlaskom na Bulevar vojvode Putnika saobraćajnicom ispred zatvorenog dela i dalje do „Topčiderske zvezde” i nazad u Ulicu kneza Miloša odnosno Ulicu kneza Aleksandra Karađorđevića do „Partizanovog” stadiona i preko Autokomande na auto-put u pravcu Niša.

JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.