Izmene na Gazeli od 18. do 31. oktobra

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene na Gazeli od 18. do 31. oktobra

Na beogradskom mostu "Gazela" za saobraćaj će od 18. do 31. oktobra biti otvoreno uključenje na most u pravcu ka Šidu iz pravca Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića.

Istovremeno za saobraćaj će biti zatvorena uključenja na most u smeru ka Šidu iz Ulice kneza Miloša iz pravca centra i iz Ulice kneza Miloša iz pravca Topčiderske zvezde, najavili su iz javnog preduzeća (JP) "Putevi Srbije".

Alternativni pravac za vozila iz Ulice kneza Miloša iz pravca centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ka Šidu (Novom Beogradu) je Ulica admirala Geprata, Nemanjina, Miloša Pocerca, Durmitorska do Savske i dalje ka uključenju na most "Gazela" iz Savske ulice ili Stari savski i Brankov most.

Alternativni pravac za vozila iz Ulice kneza Miloša iz pravca Topčiderske zvezde ka Šidu (Novom Beogradu) je Višegradska ulica, Resavska, Miloša Pocerca do Savske ulica i dalje na uključenje na most "Gazela" iz Savske ulice ili Stari savski most i Brankov most, navedeno je u saopštenju.

Povezane vesti: Izmene u saobraćaju tokom vikenda Izmena režima saobraćaja na Gazeli od ponoći do nedelje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZMENE ZBOG RADOVA NA „GAZELI” DO 18. OKTOBRA

Izvor: Kurir, 16.Okt.2011

BEOGRAD- Zbog radova na mostu „Gazela” do utorka, 18. oktobra, do 4 časa izmenjen je režim saobraćaja...Za saobraćaj se zatvara jedna polovina mosta „Gazela” u smeru od Niša ka Šidu (na delu od isključenja prema Savskoj ulici i Kneza Miloša do benzinske stanice „ELP”...

Nastavak na Kurir...

Ogromne gužve na Gazeli

Izvor: Blic, 17.Okt.2011, 10:35

Na beogradskom mostu Gazela za saobraćaj će od sutra pa do 31. oktobra biti otvoreno uključenje na most u pravcu ka Šidu iz pravca Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića, najavili su "Putevi Srbije".Dok se to ne ostvari stvaraju se ogromne saobraćajne gužve pa je tako od jutros zabeležena kolona...

Nastavak na Blic...

Zbog radova na Gazeli ogromne gužve u Beogradu

Izvor: Blic, 17.Okt.2011

Saobraćaj je u jednom trenutku bukvalno stao jutros u gradu, nije bilo prilaza centru gde nije bilo gužvi. Bulevar oslobođenja, Bulevar vojvode Mišića, Savska ulica i kneza Miloša bili su zakrčeni bukvalno u oba pravca, a sve to zbog radova na Gazeli pošto u pravcu ka Novom Beogradu je otvorena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.